Aktivitet
Trädgårds-design workshop
Listed by: Grow Gothenburg
Lägg ner spaden och ta upp skissblocket! Dags att tillsammans realisera drömträdgården.
 

Delad trädgård – dubbel odlingsglädje!

Många drömmer om en vacker och blomstrande trädgård, som erbjuder en riklig skörd för familjen. Men med ett heltidsjobb kan det tyckas som en överväldigande uppgift som skulle avskräcka några av oss. Så hur kan vi uppnå vår drömträdgård trots våra hektiska vardagsliv?
 
Lösningen kan ligga i att dela sin trädgård. Kanske vill du skapa ett grönsaksland, örtagård eller blomsterrabatt men skulle själv inte hinna ta hand om det? Genom att dela trädgård du möjliggöra för en odlare utan trädgård att få utlopp för sin odlings-glädje och kanske skapa ett vackert grönsaksland på din tomt. Du får en vacker trädgård, en trevlig ny bekantskap och kanske rentav en del av skörden.
 

Välkommen till vår workshop den 31 oktober!

Under workshopen visar spännande exempel på odlare och villaägare som delat trädgård. Våra trädgårdsarkitekter från The Foodprint LAB visar dig hur du kan designa din drömträdgård – så ta med en utskriven ritning/karta på din befintliga trädgård så sätter vi igång! Sist men inte minst visar vi hur du kan realisera trädgårdsdrömmen genom att dela din trädgård med en odlare via Grow Gothenburg.
 

När?

Onsdag den 31 okt, kl.17-19

Var?

Mötesplats Backa-Brunnsbo, Folkvisegatan 14

 

Anmälan:

Boka din plats genom att maila oss på info@growgbg.com
Sista anmälningsdag: 26 oktober
  • Trädgårds-design workshop
  • Trädgårds-design workshop

Tjänster

Online?Nej
Kräver bokning?Yes
Tillgängliganpassad?Nej
Pågår Ett antal timmar

Please login or register to apply to this farm.