Farm
Sojali Farm
Listed by: Grow Gothenburg

Välkomen till Sojali Farm

DIN Ekologisk källa av näringsrika, hemodlad grönsaker, sallader, örter och jämnblommor! En vecka eller två veckor samling, lokal till dig, här i Göteborg, Sverige.

Vi är 100% ekologiska, bee och fjärilvänliga, vi växer utan bekämpningsmedel och kemiska gödningsmedel och vi har intresse av lokala företag som är angelägna om att vara en del av vårt abonnemangsbaserade jordbruksprojekt.

Alla våra frön är organiska och köps från Seed Parade som är baserade i Storbritannien. Vi är i regelbunden kontakt med dem för att säkerställa att vi alltid har det bästa utbudet av frön för att ge dig den perfekta skörden! Alla odlas på gården utan användning av kemikalier eller bekämpningsmedel. Vi litar på naturen för att hjälpa till med skadedjur, och starkt uppmuntra hjälpsamma insekter och naturligtvis bin.

 

Typ av odlingKommersiell
Land yta1000 kvm m²
ProducerarFrukt, Bär, Grönsaker, Ekologiskt
  • Sojali Farm

Tjänster

För närvarande tittar vi på olika olika prenumerationer, men vi kommer också att ha "engångs" lådor, där du kan komma till gården och välja din egen, eller bara välj en ruta som prov. Veg lådor Sojali Farm Veg Box är fylld med säsongsbetonade, ekologiska produkter, som alla odlas lokalt och skördas i toppet av smak. Som det är vårt första år hoppas vi på 18 lådor denna säsong. Det är 18 skördar mellan slutet av juni och slutet av oktober.
Erbjuder boende?Nej
Säljer produkter?Yes
Tillgängliganpassad?Nej
Utbildande tjänster Säljer produkter, Volontärarbete

Please login or register to apply to this farm.